جهت تبلیغ و درج آگهی شما در این صفحه در پیام رسان با ما در ارتباط باشید

آب انتقالی به یزد فقط برای شرب استفاده می‌شود

آب انتقالی به یزد فقط برای شرب استفاده می‌شود

جواد محجوبی مدیرعامل شرکت آب منطقه ای یزد صبح امروز در نشست خبری با بیان اینکه عده ای با ارائه اطلاعات نادرست افکار عمومی را به انحراف می کشند، اظهار کرد: وی بیان کرد: تنها شش درصد آب حوضه زاینده رود به استان یزد اختصاص دارد و این میزان فقط برای مصرف شرب است.

وی با انتقاد از انتساب مشکلات کم آبی اصفهان به این مقدار کم، خواستار واقع بینی و پرهیز از فرافکنی شد و گفت: مصرف آب یزد کاملا شفاف است و ما آمادگی داریم تا مسئولان بازرسی هر زمان و مکانی که بخواهند بررسی کنند تا مشخص شود آب انتقالی به یزد در کدام منطقه مصرف می شود، اما پس از مشخص شدن این موضوع، در مصاحبه ای رسمی برای مردم توضیح می دهند.

محجوبی به حادثه تخریب خط انتقال آب یزد در 9 فروردین ماه اشاره کرد و گفت: خسارت وارده به ایستگاه شماره 3 به حدی است که امکان بهره برداری در کوتاه مدت وجود ندارد و تعمیر کامل آن حداقل دو ماه زمان می برد.

مدیرعامل شرکت آب منطقه ای یزد ابراز امیدواری کرد: با آماده سازی تجهیزات، این ایستگاه تا قبل از شروع فصل پیک مصرف در خرداد ماه به بهره برداری برسد.

وی همچنین از آغاز عملیات تعمیر ایستگاه شماره 4 خبر داد که خسارت کمتری دیده و پیش بینی می شود تا 10 روز آینده بازسازی شود. همچنین در جریان این حمله سه حوض نیز تخریب شد که باعث هدر رفت بیش از 50000 متر مکعب آب شد که خوشبختانه تعمیر آنها به پایان رسیده است.

محجوبی خاطرنشان کرد: در تلاش هستیم با استفاده از ایستگاه های اول و دوم و چاه ثقلی آب را به ایستگاه چهارم منتقل و از آنجا به استان یزد پمپاژ کنیم.

مدیرعامل شرکت آب منطقه ای یزد افزود: در صورت عدم وجود مشکل فنی از امشب آبرسانی به مخازن یزد از سر گرفته می شود و در غیر این صورت پس از رفع نواقص احتمالی حداکثر تا فردا این کار انجام می شود.

وی میزان اولیه خسارات وارده را حدود 150 میلیارد تومان عنوان کرد و در روزهای آینده میزان نهایی آن مشخص خواهد شد.

محجوبی با اشاره به سابقه انتقال آب به یزد بیان کرد: این طرح در دولت سازندگی تصویب و در دولت اصلاحات به بهره برداری رسید و برخلاف برخی ادعاها، الزام ساخت سد در این مصوبه لحاظ نشده است.

مدیرعامل شرکت آب منطقه ای یزد تاکید کرد: پایان سال 1400 به عنوان افق پروژه تعریف شد نه تاریخ پایان انتقال. بررسی ها در سال 1403 نشان می دهد که این خط انتقال تا سال 1440 به بهره برداری می رسد.

وی با تاکید بر اینکه آب انتقالی به یزد صرفاً برای شرب و صنعت اختصاص دارد، تصریح کرد: میانگین مصرف سالانه این آب زیر 70 میلیون مترمکعب است و بخش صنعت نیز با توجه به نیاز آبی مردم در سال های اخیر از سایر منابع تامین شده است.

محجوبی با بیان اینکه حتی یک قطره از این آب به کشاورزی و گلخانه های یزد اختصاص پیدا نکرده است، اظهار داشت: بخشی از نیازهای صنعتی استان یزد در حال حاضر از آب نامتعارف و چاه های جمعی تامین می شود و ارتباطی به خط انتقال ندارد.

مدیرعامل شرکت آب منطقه ای یزد با اشاره به محدودیت منابع آبی استان گفت: یزد تنها یک چهارم آب مورد نیاز خود را از منابع محلی تامین می کند و مابقی از آب انتقالی تامین می شود.

وی افزود: تنها 30 میلیون مترمکعب آب آشامیدنی در استان وجود دارد و علاوه بر آن 50 میلیون مترمکعب از آب نزدیک به کیفیت شرب برداشت می شود و پس از اختلاط با آب انتقالی و فراهم شدن شرایط شرب، به شبکه عرضه می شود.

محجوبی ادعای استفاده از آب شرب در کشاورزی را غیرعاقلانه و دور از انصاف دانست و یادآور شد: از یک میلیارد مترمکعب آب حوضه زاینده رود تنها 60 میلیون مترمکعب آن به یزد اختصاص دارد و این نمی تواند دلیل کم آبی استان های دیگر باشد.

مدیرعامل شرکت آب منطقه ای یزد در پایان با بیان اینکه اطلاعات مربوط به مصرف آب در یزد کاملا شفاف است، از مسئولان و شهروندان خواست برای اطلاع دقیق به اسناد و آمار رسمی مراجعه کنند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *