جهت تبلیغ و درج آگهی شما در این صفحه در پیام رسان با ما در ارتباط باشید

اصناف و بازاریان در خط تولید؛ بازار مرغ ایران در دست مازندران

اصناف و بازاریان در خط تولید؛ بازار مرغ ایران در دست مازندران

افزایش توزیع مرغ در مازندران

میران آملی با بیان اینکه در حال حاضر مشکلی در تأمین مرغ مورد نیاز نداریم، اعلام کرد: در حالت معمول روزانه ۲۵۰ تا ۳۰۰ تن مرغ برای مازندران تأمین و توزیع می‌شد که اکنون به ۵۶۰ تن رسیده که هم مرغ مورد نیاز استان و هم جمعیت شناور را پوشش می‌دهد.

وی همچنین گفت: در شرایط فعلی، مصوب می‌شود تا واحدهای فاقد پروانه را به چرخه تولید برگردانیم و این بازگشت با زمان محدود و با نظارت سازمان دامپزشکی است؛ یعنی بتوانیم از ظرفیت خوب این ۵۰۰ واحد با تولید ۴ میلیون قطعه مرغ را داشته باشیم که در آینده به مشکل برنخوریم.

تولیدکنندگان طیور و مرغ در شرایط جنگی از مسئولان امر درخواست‌هایی دارند تا با تحقق آن زنجیره تولید گوشت سفید در استان کامل شود و افزایش و تفویض اختیارات و پرهیز از قطع برق واحدهای تولیدی از جمله نیازها است.

علی احسانی فعال اقتصادی در مازندران با اشاره به شرایط فعلی ناشی از تهاجمات و تجاوزات دشمن صهیونیستی به خاک کشورمان، خواستار تفویض اختیارات ویژه به مدیرکل جهاد کشاورزی استان شد تا امورات در کوتاه‌ترین زمان مورد رسیدگی بگیرد.

وی ادامه داد: در این شرایط ویژه قطعاً باید واحدهای فاقد پروانه در چرخه تولید قرار بگیرند چون شاهد افزایش تقاضا برای گوشت مرغ هستیم.

برق واحدهای کشاورزی به ویژه کشتارگاه‌ها قطع نشود

محمد کاوه مدیرعامل انجمن کشتارگاه‌های صنعتی طیور نیز در گفت وگو با خبرنگار مهر با اشاره به این هر شب یک میلیون و ۲۲۷ تن کشتار داریم، گفت: بیش از ۲۰۲ تن مرغ به تهران ارسال می‌شود و با احتساب مرغ گرم و قطعه‌بندی و … می‌توانیم بگوییم ۹۱۳ تن مرغ توزیع می‌شود.

این فعال اقتصادی خواستار پایداری برق و عدم قطع آن در واحدهای کشاورزی به ویژه کشتارگاه‌ها شد که امنیت غذایی مردم در شرایط فعلی صدمه نبیند و به ویژه تأمین گوشت دچار وقفه نشود.

نانواها هم پای کار مردم

طی روزهای گذشته ۱۲۰ واحد نانوایی در استان افزوده شد و روزانه سه هزار تن آرد نیز توزیع می‌شود.

محمدعلی رمضانی سرپرست اداره کل غله و خدمات بازرگانی استان مازندران با توجه به پیگیری‌های استاندار مازندران و اقدامات صورت گرفته در استان اظهار داشت: با پیگیری‌های صورت گرفته و دریافت سهمیه آرد فوق العاده برای نانوایی‌های استان و همچنین افزایش زمان پخت نانوایی‌ها و اضافه شدن نانوایی‌های کشیک که تا ساعت ۱۱ شب اقدام به پخت و عرضه نان می‌کنند.

وی ادامه داد: صدور مجوز و اضافه شدن نانوایی‌های آزادپز و عرضه نان بیشتر، در دسترسی به نان برای مردم و مسافران تسهیل شده و صف نانوایی‌ها طبق بررسی‌های به عمل آمده، از روز گذشته روند کاهشی یافته و انتظار می‌رود در ایام پیش رو این روند ادامه یابد و مردم با آسودگی بیشتری برای تهیه نان اقدام نمایند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *