از رشت مدیریت نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس استان گیلان به عنوان یکی از ارکان کلیدی در بهبود زیرساخت های آموزشی همواره در تلاش برای جذب کمک های مردمی و خیرین بوده است.
در سال های اخیر با توجه به نیاز روزافزون به فضاهای آموزشی مناسب و اهمیت سرمایه گذاری در حوزه آموزش، تعاملات نهادهای مختلف از جمله اداره کل امور اقتصادی و دارایی و مجمع خیرین مدرسه ساز افزایش یافته است. این تعاملات به دنبال ایجاد بسترهای مناسب برای توسعه و تجهیز مدارس و همچنین ارتقای کیفیت آموزش در استان گیلان است.
علی دقیق مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس استان گیلان به همراه بهمن یعقوبی مدیرعامل مجمع خیرین مدرسه ساز و سید احمد قدسی خرسند رئیس اداره برنامه ریزی و توسعه مشارکت های مردمی با علیرضا نوروزی مدیرکل امور اقتصادی و دارایی استانداری دیدار و گفتگو کردند.
علی دقیق در این دیدار بر گسترش سطح همکاری ها و تعاملات تاکید کرد و گفت: جذب سرمایه گذاری از نهادهای مردمی و خیریه و بهره مندی از مشارکت مردمی می تواند زمینه مدرسه سازی را در ابعاد مختلف بهبود بخشد.
وی همچنین به نقش کلیدی سرمایه گذاری در تولید اشاره و بر لزوم همکاری و هماهنگی برای حمایت از سرمایه گذاران و تسهیل در امور آنها تاکید کرد.
مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس استان گیلان از همکاری و حمایت های اداره کل امور اقتصادی و دارایی استان تشکر کرد و افزود: توجه ویژه به حوزه مدرسه سازی و آموزش و پرورش زمینه ساز توسعه همه جانبه کشور خواهد شد.
دقیقی با تشریح برنامه های نوسازی مدارس در طرح جنبش تحول آفرین توسعه عدالت در فضاهای آموزشی به اعمال مشوق ها و تخفیف های مالیاتی برای خیرین مدرسه ساز اشاره کرد و گفت: اگر خیرین با هماهنگی مجامع و تصویب سازمان نوسازی مدارس در پروژه های مدرسه سازی مشارکت کنند، به جای آن می توانند از اعتبارات مالیاتی بیش از 5 درصد دولت بهره مند شوند. حداقل 25 درصد و حداکثر 50 درصد هزینه ای که انجام داده اند.
در این نشست یعقوبی و نوروزی همچنین به ارائه نظرات، پیشنهادات و راهکارهای عملیاتی برای توسعه و تجهیز زیرساخت های آموزشی و آموزشی و تحقق شعار «سرمایه گذاری برای تولید» پرداختند.
در همین راستا نشست اخیر مدیرکل نوسازی مدارس، مدیرعامل مجمع خیرین مدرسه ساز و مدیرکل امور اقتصادی و دارایی استان نشان از عزم جدی این نهادها برای همکاری و هم افزایی در راستای بهبود وضعیت آموزشی و توسعه زیرساخت های مدارس دارد.
با توجه به لزوم سرمایه گذاری در این حوزه و ارائه مشوق های مالیاتی برای خیرین، این نشست را می توان گامی موثر در تحقق اهداف آموزشی و توسعه عدالت در فضاهای آموزشی استان گیلان دانست. همچنین این همکاری ها می تواند به افزایش مشارکت مردمی و بهبود شرایط آموزشی در شهرها و مناطق مختلف استان کمک کند.