جهت تبلیغ و درج آگهی شما در این صفحه در پیام رسان با ما در ارتباط باشید

بهره‌برداری از راه‌آهن چابهار به سیستان و بلوچستان شهر زاهدان

بهره‌برداری از راه‌آهن چابهار به سیستان و بلوچستان شهر زاهدان

عطاالله اکبری در حاشیه دومین نشست خبری استاندار سیستان و بلوچستان، درباره جهش بی‌سابقه در پروژه‌های عمرانی استان گفت: سفر ریاست جمهوری و تشکیل تیم مدیریتی جدید، مسیر توسعه استان را متحول کرده است.

وی با اشاره به پیگیری مستمر پروژه‌های زیرساختی گفت: در چند سال گذشته، سیستان و بلوچستان با عقب‌ماندگی جدی در شاخص‌های توسعه مواجه بوده است. برآوردها نشان می‌دهد که برای رسیدن به سطح مطلوب ملی در حوزه‌هایی مانند راه، انرژی، آموزش، آب و بهداشت، به بیش از ۱۰۹ میلیارد دلار منابع مالی نیاز داریم.

معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار سیستان و بلوچستان اظهار داشت: در سفر اخیر ریاست جمهوری به استان، ۳۷ میلیارد دلار از این منابع تجمیع شد و این اقدام گامی بزرگ در جهت رفع محرومیت‌های مزمن منطقه بود. همچنین مدیریت ساخت راه‌آهن چابهار-زاهدان پس از ۱۷ سال به استان واگذار شد که اقدامی بی‌سابقه در تاریخ مدیریت عمرانی استان است.

اکبری از راه‌آهن چابهار-زاهدان به عنوان کلید توسعه استان یاد کرد و اظهار داشت: این پروژه که در سال 1399 راه‌اندازی شد، در یازده سال تنها 13 کمک بلاعوض دریافت کرده بود، اما در شش ماه گذشته با تلاش استاندار و تیم اجرایی، 10 کمک بلاعوض دیگر جذب شد که مجموع اعتبارات آن را به 23 کمک بلاعوض رساند.

وی افزود: این پروژه اکنون 81 درصد پیشرفت فیزیکی دارد و قرار است تا پایان امسال یا اوایل سال آینده افتتاح شود.

معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری سیستان و بلوچستان در ادامه از کاهش چشمگیر تلفات جاده‌ای در محور زاهدان-زابل خبر داد و گفت: در ماه‌های اخیر هیچ تلفات انسانی در این مسیر گزارش نشده است که نتیجه اقدامات ایمنی انجام شده و ساخت 450 کیلومتر جاده در طول سه سال و نیم گذشته است.

اکبری همچنین به آغاز اجرای طرح آمایش توسعه شهرستان اشاره کرد و گفت: از دو هفته گذشته، یک تیم مشترک با مشارکت سازمان برنامه و بودجه استان، جلساتی را از شهرستان به شهرستان برگزار کرده تا پروژه‌های اولویت‌دار را شناسایی و منابع محدود را دقیقاً در راستای بهبود شاخص‌های توسعه تخصیص دهند. تاکنون برای ۱۱ شهرستان برنامه‌ریزی انجام شده است.

وی همچنین از توجه جدی به حوزه آموزش و انرژی‌های نو سخن گفت و افزود: ساخت فضاهای آموزشی جدید و توسعه انرژی‌های بادی و خورشیدی در شهرستان‌هایی مانند میرجاوه از دیگر اولویت‌های استان است. ما تلاش می‌کنیم با تکمیل این پروژه‌ها، عدالت آموزشی و انرژی را در استان محقق کنیم.

معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار سیستان و بلوچستان در پایان تأکید کرد: وقت مدیریت استان صرف پروژه‌های بی‌اثر نخواهد شد، هدف ما دستیابی به شاخص‌های توسعه ملی مطلوب است و در ماه‌های آینده خبرهای خوبی در این زمینه به مردم خواهیم داد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *