جهت تبلیغ و درج آگهی شما در این صفحه در پیام رسان با ما در ارتباط باشید

حمایت اتاق بازرگانی اهواز از نوآوری‌های علمی در بخش معدن

حمایت اتاق بازرگانی اهواز از نوآوری‌های علمی در بخش معدن

محمد نجفیان در جلسه اخیر کمیسیون معدن اتاق بازرگانی اهواز اظهار داشت: «پویاسازی ساختارهای داخلی کمیسیون‌ها یکی از مؤلفه‌های مهم در انجام وظایف کمیسیون‌های مشورتی اتاق‌ها محسوب می‌شود.»

وی ادامه داد: «در همین راستا، مطابق مصوبه اتاق بازرگانی ایران، کمیسیون‌ها موظفند پس از گذشت ۲ سال از آغاز به کار خود، انتخابات هیئت رئیسه را برگزار کنند تا ضمن حفظ پویایی، اهداف تخصصی هر کمیسیون با حضور چهره‌های متخصص و دغدغه‌مند، منسجم‌تر دنبال شود.»

دبیر اجرایی اتاق بازرگانی اهواز بر حمایت کامل اتاق اهواز از فعالیت‌های کارشناسی مؤثر برای بهبود فضای کسب و کار تأکید کرد و افزود: «خوشبختانه نگاه مدیریت اتاق به نقش تخصصی کمیسیون‌ها کاملاً مثبت و حمایتی است.»

وی ادامه داد: «هر برنامه‌ای که به پیشبرد اهداف کمیسیون معدن کمک کند، چه برگزاری همایش‌ها، نمایشگاه‌های تخصصی، دوره‌های آموزشی و چه بهره‌گیری از مشاوران و کارشناسان متخصص، مورد حمایت اتاق بازرگانی خواهد بود.»

نجفیان با اشاره به توانمندی‌های اعضای کمیسیون معدن گفت: در حال حاضر، این کمیسیون با حضور کارشناسان و فعالان باتجربه، فضای بالقوه‌ای برای تأثیرگذاری بر سیاست‌های معدنی استان دارد. باید از این مزیت به درستی استفاده شود و ظرفیت‌های نهفته معدنی خوزستان با رویکردی علمی و مشارکتی فعال شوند.

انتخاب نایب رئیس کمیسیون معدن با رأی‌گیری اعضا

در راستای اجرای مفاد آیین‌نامه داخلی اتاق بازرگانی ایران و به منظور بهبود ساختار تصمیم‌گیری در کمیسیون‌های تخصصی، انتخابات نایب رئیس کمیسیون معدن اتاق بازرگانی اهواز برگزار شد. این فرآیند بخشی از سیاست راهبردی اتاق در دوره دهم است که بر شفافیت، مشارکت اعضا و نوسازی ساختارهای کمیسیون‌های داخلی برای افزایش اثربخشی سیاست‌گذاری بخش خصوصی تأکید دارد.

در این دوره از انتخابات، پس از معرفی نامزدها و ارائه خلاصه‌ای از سوابق حرفه‌ای و اجرایی آنها، فرآیند رأی‌گیری در فضایی شفاف، مشارکتی و مبتنی بر اعتماد اعضا برگزار شد. در نتیجه این انتخابات، رضا پارسافر به عنوان نایب رئیس اول و اسحق قنواتی به عنوان نایب رئیس دوم کمیسیون معادن انتخاب شدند.

رئیس کمیسیون معادن اتاق بازرگانی اهواز گفت: ظرفیت‌سازی در معادن بومی خوزستان می‌تواند محرک اصلی خلق ارزش اقتصادی و توسعه پایدار استان باشد.

شاهرخ شیشه‌گر در جلسه کمیسیون معادن اتاق بازرگانی اهواز با اشاره به اهمیت شناسایی دقیق ظرفیت‌ها و برنامه‌ریزی هدفمند، بر نقش آموزش‌های تخصصی و استفاده از آمار دقیق در جذب سرمایه‌گذاری مؤثر تأکید کرد و گفت: بدون شناسایی صحیح ظرفیت‌های بومی و تقویت زیرساخت‌های آموزشی، توسعه معادن و اقتصاد منطقه با چالش‌های جدی مواجه خواهد شد.

وی نقش اتاق بازرگانی اهواز را در شناسایی ظرفیت‌ها و همچنین تلاش برای رفع موانع فضای کسب و کار مؤثر توصیف کرد و ادامه داد: بخش معدن را می‌توان یکی از بخش‌های برجسته در بین کسب‌وکارها دانست که علاوه بر ایجاد ثروت، در کاهش نرخ بیکاری نقش دارد.

عضو هیئت رئیسه اتاق بازرگانی اهواز بر لزوم ارتقای دانش فنی، دستیابی به آمار دقیق از ظرفیت‌های معدنی و تعامل مؤثر با نهادهای دولتی و اتاق‌های سایر استان‌ها تأکید کرد و این محورها را از پایه‌های تحول در بخش معدن خوزستان دانست.

آموزش، کاهش هزینه و افزایش بهره‌وری

شیشه‌گر در بخش دیگری از سخنان خود بر نقش آموزش‌های تخصصی در معادن تأکید کرد و افزود: سرمایه‌گذاری در حوزه آموزش نیروی انسانی شاغل در معادن منجر به کاهش هزینه‌های تولید، افزایش ایمنی و بهبود بهره‌وری خواهد شد؛ اگر به مسائل علمی بها دهیم، نتایج بسیار بهتری نسبت به روش‌های سنتی و غیرکارشناسی خواهیم گرفت.

وی افزود: در شرایطی که بسیاری از معادن استان با زیرساخت‌های ضعیف، فناوری قدیمی و نیروی انسانی آموزش ندیده مواجه هستند، توجه به آموزش می‌تواند به عنوان عاملی مؤثر در بهبود استانداردهای بهره‌برداری و توسعه پایدار عمل کند و در این راستا، اتاق نیز در حال تدوین سرفصل‌های آموزشی مرتبط است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *